hren

ŽIVO NA SUĆURAČKOJ RIVI
Veselo je bilo tijekom jutra ove nedjelje na sućuračkoj rivi, gdje su sućuračke udruge priredile program pod nazivom „Mašogradska jesen“ u svrhu druženja, predstavljanja rada udruga, ali i humanitarnog djelovanja.

Na inicijativu SAU Putalj organiziran je zabavni program u koji su se uključili KUD Putalj, Plesni fitness Kom-a i KPU Kampanel.  Svi oni predstavili su rad svojih sekcija, pozvali svoje sumještane da se uključe u rad udruga, ali ih i počastili fritulama, kroštulama, kolačima te drugim delicijama koje su se po simboličnim cijenama prodavale na rivi. Ukupan prihod donirat će se Dječjem domu Maestral – podružnica Miljenko i Dobrila za potrebe štićenika.

redsjednica SAU Putalj Sandra Bonacin istaknula je zadovoljstvo odazivom sumještana i atmosferom na samoj rivi koja je postala centar druženja ovo nedjeljo jutro. Istaknula je želju za uključivanjem i drugih udruga u ovu manifestaciju koju planiraju organizirati svake godine.  Cilj manifestacije je zahvaliti se za plodove jeseni koje imamo u obilju, povezati rad udruga s lokalnom zajednicom te pokrenuti svake godine humanitarnu akciju s korisnom namjenom.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij