hren
 

NASTUP NA EUROPSKOM PRVENSTVU
Predstavnice Kaštelanskih mažoretkinja prethodnih su dana boravile u talijanskom Lignanu, gdje su, kao dio hrvatskog nacionalnog tima, sudjelovale na natjecanju Europskog prvenstva, a kući su se vratile s dvije medalje, srebrom i broncom.

Kaštelanske mažoretkinje na ovom su natjecanju bile jedne od najmlađih, no ipak su, u jakoj konkurenciji, uspjele doći do titule europskih viceprvakinja u kategoriji traditional corp kadeti te u kategoriji exhibition corp kadeti osigurati brončanu medalju.
Iako nije uspjela dostići medalju, svoj obol nastupu hrvatskih mažoretkinja donijela je i Doroti Jurić koja je u kategoriji solo s rekvizitima kadeti, osvojila vrlo dobro 12. mjesto.

Na prvenstvu je sudjelovalo više od 1500 natjecatelja iz 14 europskih zemalja, a uz hrvatsku te Italiju kao domaćina nastupile su i  Češka, Slovačka, Francuska, Bugarska, Belgija, Slovenija, Luksemburg, Wales, Nizozemska, Engleska, Norveška i Rumunjska. S osvojenom 21 medaljom, od čega 11 zlatnog sjaja, hrvatski tim bio je najbolji na prvenstvu..

- Hvala svima koji su nas i ovaj put podržali, od prijatelja i suradnika do obitelji, kao i Gradu Kaštela koji nam je i ovog puta dao podršku – poručile su Kaštelanske mažoretkinje.

Foto: privatni arhiv


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij