hren

PSD Giričić i RK Giričić ove subote, 26. listopada, organiziraju svoju tradicionalnu eko akciju čišćenja podmorja Kaštelanskog zaljeva, u kojoj će, prema prvim najavama, sudjelovati više od stotinu ronilaca, barkariola i ostalih sudionika.

- Zbog velikog obima cijele organizacije molimo vas da nam, svi koji će nam se pridružiti u akciji,  dostavite broj osoba ili članova klubova i udruga koji dolaze, kao i njihovu veličinu majica, kako bi imali potrebne informacije u cilju što kvalitetnije provedbe akcije.  Potrebne informacije dostavite nam najkasnije do 23. listopada putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Isto tako, molimo ronioce da dođu s vlastitom ronilačkom opremom i punom bocom, koju po potrebi možemo napuniti po završetku akcije – poručili su organizatori.

Prema planu, okupljanje je u 8 sati ispred prostorija PSD Giričić u Kaštel Gomilici, a nakon dogovora i otvaranja akcije, na lokacije u Gomilici i Sućurcu se kreće u 9.30 sati. Povratak sudionika planiran je između 12.30 i 13.30 sati, nakon čega slijedi zajednički ručak, podjela zahvalnica i poklona te završetak akcije u kasnim poslijepodnevnim satima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij