hren
 

ZABAVNO- TEMATSKI PARK SKRIVENO GNIJEZDO
Prve prave obaveze i pravila koje nosi škola označavaju kraj 'bezbrižnog' razdoblja djetinjstva. I dok se jedni vesele polasku u školu jer preuzimanjem obaveza postaju 'veliki', ima i onih koji je se plaše ili bi se radije još igrali. Roditelji, kao ponosni 'vlasnici' prvašića, raznim aktivnostima mogu pripremiti svog školarca za sve ono što ga očekuje u njegovoj pustolovini.

Predavanje će održati Dragana Pavičić, dipl. učiteljica i predsjednica Kluba učenja Education Lab Split.
Dragana Pavičić je radila kao učiteljica u osnovnoj školi 14 godina. Prošle godine osnovala je Klub učenja Education Lab, Split jer želi utjecati na osnaživanje i razvijanje, a ponajprije mijenjanja ustaljene učiteljske prakse kao i davanju potpore uz poštivanje želje i potrebe suvremenih roditelja na njihovom zahtjevnom i odgovornom putu roditeljstva.
Sada vodi Malu školi hrvatskog jezika za djecu stranaca u Splitu i okolici. Do sada je objavila više stručnih radova i održala više izlaganja i radionica na stručnim skupovima i međunarodnim konferencijama. Drži volonterska predavanja o temama roditeljstva.

Predavanje će se održati ovog četvrtka u Zabavno – tematskom parku „Skriveno gnijezdo“ u Kaštel Gomilici (Kraljice Jelene 74) sa početkom u 10.30 sati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij