hren

U SKRIVENOM GNIJEZDU OVOG PONEDJELJKA
Učiteljica Dragana Pavičić, predsjednica Kluba učenja Education Lab iz Splita, ovog ponedjeljka, 4. studenog, s početkom u 18 sati, u tematsko - zabavnom parku Skriveno gnijezdo u Kaštel Gomilici, održat će predavanje o stresu kod djece, koje je namijenjeno roditeljima i odgojno – obrazovnim djelatnicima.

- Stres je nažalost postao sastavnim dijelom djetetova života. Današnji stil života itekako utječe na djecu. Mentalno zdravlje djece je ugroženo više nego ikad. Na ovom predavanju moći ćete čuti koji je najveći izvor stresa kod djece, kako roditelji i škola mogu i trebaju utjecati na smanjenje stresa i kako djeci vratiti sretno i ispunjeno djetinjstvo – stoji u najavi predavanja, koje je za sve zainteresirane besplatno.

Dragana Pavičić radila je kao učiteljica u osnovnoj školi 14 godina. Prošlu godinu osnovala je Klub učenja Education Lab jer želi utjecati na osnaživanje i razvijanje, a ponajprije mijenjanja ustaljene učiteljske prakse kao i davanju potpore uz poštivanje želje i potrebe suvremenih roditelja na njihovom zahtjevnom i odgovornom putu roditeljstva. Sada vodi Malu školi hrvatskog jezika za djecu stranaca u Splitu i okolici. Do sada je objavila više stručnih radova i održala više izlaganja i radionica na stručnim skupovima i međunarodnim konferencijama. Drži volonterska predavanja o temama roditeljstva.

Tematsko – zabavni park Skriveno gnijezdo nalazi se na adresi Kraljice Jelene 74 u Kaštel Gomilici.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij