hren
 

U NEDJELJU U LUKŠIĆU
Svečano otvaranje „Adventa u Kaštelima“ te početak kaštelanske adventske bajke za najmlađe, održat će se u nedjelju, 1. prosinca, s početkom u 18 sati u Novom parku u Kaštel Lukšiću.

Adventska događanja u Kaštelima otvorit će koncert za najmlađe, ali i one nešto starije, na kojem će nastupiti popularni Luka Nižetić.
Ovom prigodom s radom će započeti i blagdanske kućice, s bogatom ugostiteljskom ponudom, smještene u Novom parku, kao i klizalište „Ledena bajka“ u neposrednoj blizini, na Trgu hrvatske mladeži.

Za sve koji na ovo događanje dolaze iz nekih drugih gradova, napominjemo da se Novi park i Trg hrvatske mladeži nalaze sjeverno od plaže Šoulavy te južno od Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću.

Iz Grada Kaštela ovom su prilikom zamolili sve koji stižu na ovo događanje, kao i brojna događanja koja Kaštelane i goste očekuju do početka siječnja, da što više koriste javni prijevoz, a osobne automobile parkiraju na parking prostoru iza spomenika dr. Franji Tuđmanu, istočno od osnovne škole, kako ne bi dolazilo do nereda i blokade u prometovanju u Ulici hrvatskih branitelja, o čemu će računa voditi komunalno redarstvo.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij