hren
 

KLAUN ŠARENKO RAZVESELIO NAJMLAĐE
Smijeh i dječja graja odzvanjali su u lukšićkom Novom parku ove nedjelje, gdje su brojne mališane pjesmom i plesom zabavljali Čarobni animatori, točnije klaun Šarenko i njegov prijatelj.

Djeca su  tako više od sat vremena zajedno sa Šarenkom skakala, pjevala i izvodila čarolije, poput bojanja velike bojanke rukama, koje je daleko bolje išlo mališanima nego li onim nešto starijima, koji su zaboravili i bojati koliko dugo nisu imali škole. A da je štajk još potrajao, zaboravili bi i špigete zavezati, primijetio je u svom šaljivom tonu ovaj, među djecom iznimno popularni klaun, koji je ovog poslijepodneva uspio razveseliti ne samo djecu već i njihove roditelje.

Najviše oduševljenja ipak je izazvao „lebdeći stolić,“ kojeg je uz njihovu veliku pomoć Šarenko magijom podigao u zrak te čarobna kutija, koju im je poslao glavom i bradom Djed Božićnjak kako bi sami napravili slatkiše. Tako se uz nekoliko (jedno)glasnih i svima dobro znanih uzvika ho-ho-ho, kutija u času ispunila šarenim slatkišima, koji su planuli u trenu.

Mogla je po oduševljenoj i razigranoj djeci ova zabava potrajati i do jutra, no svemu što je lijepo brzo dođe kraj, pa tako i ovom druženju, no Šarenko ih je sve pozvao da mu se pridruže na dočeku dječje Nove godine na istom mjestu, obećavši im još puno smijeha i čarolije...

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij