hren
 

PRODAJNA IZLOŽBA 20. PROSINCA
Suradnjom centra Mir, hrvatskog planinarskog društva Kozjak, Rotary kluba Kaštela, Udruženje obrtnika Kaštela i Grada Kaštela, održat će se dobrotvorna prodajna izložba slika nastalih na likovnim kolonijama HPD-a Kozjak, a cjelokupni prihod od prodaje namijenjen je centru Mir.

HPD Kozjak duži niz godina organizira likovne kolonije na kojima sudjeluju brojni umjetnici, koji svoja djela, inspirirana morem, obalom, životom i ljubavi, potom doniraju planinarima kako bi ih isti iskoristili upravo za različite humanitarne i dobrotvorne akcije.
Ovog puta odlučeno je da se sredstva od prodaje slika usmjere ka rekonstrukciji centralne kuhinje centra Mir,  ustanove čija je djelatnost pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju predškolske dobi i odraslim osobama s intelektualnim poteškoćama, od savjetovanja  i pomaganja, grupne i individualne psihosocijalne podrške, privremenog i dugotrajnog smještaja, organiziranog stanovanja, poludnevnog i cjelodnevnog boravka do pomoći u kući potrebitim osobama u vidu dostave gotovih obroka.

U cijelu akciju uključili su se i kaštelanski Rotarijanci te Grad Kaštela, koji će dati svoj obol u ovom plemenitom cilju.

Prodajna izložba bit će organizirana u novom Centru Kaštel Gomilica, u petak, 20. prosinca, s početkom u 19 sati.
Svi ste pozvani!

Slike koje možete kupiti na izložbi pogledajte u nastavku...


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij