hren
 

Sinoć je u lukšićkom Novom parku definitivno postojala neka tanka nit koja je povezivala srca vesele kaštelanske publike koja je uz Žeru pjevala kao jedan. Čini se da je vrijeme napokon odlučilo dati malo mira našim građanima te su se brojni Kaštelani odlučili svratiti na adventski nastup Crvene jabuke i zapjevati neke od najvećih hitova ovog popularnog sarajevskog benda.

Tijekom gotovo dva ipo sata svirke frontman Crvene jabuke Dražen Žerić Žera je još jedan put dokazao da je ovaj bend poput dobrog vina, s godinama sve bolji. Našlo se tu brojnih hitova iz njihove bogate skoro pa 35-godišnje karijere poput „Bježi kišo s prozora“, „Dirlija“, „Tuga ti i ja“, „Bacila je sve niz rijeku“, „Ima nešto od srca do srca“... S jednakim entuzijazmom pljeskali su im i skandirali parovi u najboljim godinama, ali i njihova djeca, pa čak i unuci.

- Slušala sam Crvenu jabuku još kad sam imala godina kao moja djeca danas. To su vječni hitovi. Lijepo je bilo podsjetiti se nekih starih vremena i malo se opustiti – kazala nam je razdragana Ana Katunarić koja je na koncert došla sa cijelom obitelji.

Unatoč energičnoj svirci koja je trajala preko dva sata, oduševljena publika je htjela još te su ih pozvali na nezaobilazni bis, čemu se Žera rado odazvao. Na svoj klasični simpatični sarajevski način tijekom cijelog koncerta je održavao odličnu povezanost s publikom, pa vjerujemo da će mnogima ovo biti koncert za pamćenje.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij