hren
 

ZA KORISNIKE OD SUĆURCA DO STAROG
Korištenje komunalnih vezova na području cijele županije Splitsko – dalmatinske Županijska lučka uprava zadnjih godina nastoji konkretnije urediti, a u skladu s zakonskim propisima dio tih poslova preuzela je gradska tvrtka Zeleno i modro.

Ovih dana asistentu ŽLU, tvrtki Zeleno i modro,  stigla je obavijest za  korisnike komunalnih vezova u lukama od Kaštel Sućurca do Kaštel Starog o obvezi plaćanja nepodmirenih obveza, kako ne bi bili primorani koristiti druge alate za naplatu po Pravilniku o lučkim pristojbama.
Osim korisnika koji su o korištenju veza potpisali ugovore sa ŽLU, a novčane obveze nisu podmirili, obavijest se odnosi i na sve one koji vezove koriste, a do sada o tome nisu sklopili ugovore s nadležnima.

Inače, sukladno Zakonu, svi korisnici vezova u Kaštelima dužni su se bili što prije, a najkasnije do 30. rujna 2018. godine prijaviti i sklopiti ugovore o komunalnom vezu s Lučkom upravom Splitsko-dalmatinske županije i tvrtkom Zeleno i modro.
U protivnom, svi korisnici koji redovito ne plaćaju pristojbu i koji uopće nisu sklopili ugovor o komunalnom vezu, direktno krše odredbe Pravilnika o redu u luci te po istom pravilniku može im se oduzeti pravo na komunalni vez u svim lukama pod ingerencijom Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije ili naplatiti korištenje.

Više o načinu sklapanja ugovora i potrebnom postupku korisnici mogu dobiti na info telefone tvrtke Zeleno i modro  021/ 535 068 i 021/ 613 471 ili direktno na adresi Ivana Pavla II 404 u Kaštel Štafiliću


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij