hren
 

Prema informacijama s terena, korisnici poštanskih usluga na području Kaštel Kambelovca danas su naišli na zatvorena vrata poštanskog ureda u svom mjestu, jer je jučerašnja obilna kiša dovela do problema u radu te poslovnice.

Što se točno dogodilo pokušali smo doznati kod nadležnih u centru Hrvatske pošte u Splitu, no na niti jedan od pet brojeva koje smo uporno pozivali, nitko nam se nije javio pa ni na glavnoj centrali.
No, od djelatnika nekih drugih poštanskih ureda neslužbeno smo doznali da je voda prodrla u ormarić s električnim instalacijama te je poštanski ured u Kambelovcu bez električne energije.

Kada će kvar biti uklonjen i poštanski ured otvoriti svoja vrata te kako će biti organizirana dostava pristiglih pošiljki budući da je Kambelovac centar za prijem i dostavu pošiljki za veće područje,  informacije su do koje nismo uspjeli doći.
Ako uzmemo u obzir da Hrvatska pošta, unatoč nekoliko najava, od kojih je zadnja bila o roku do Božića, još uvijek nije pokrenula rad poštanskog ureda u novom Centru u Kaštel Gomilici, stanovnici ova dva kaštelanska naselja ovih dana poštanske usluge morat će potražiti u susjednim mjestima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij