hren
 

U petak istječe rok za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Kaštela za 2019. godinu. Gradsko vijeće Grada Kaštela povodom Dana grada Kaštela, 4. ožujka, zaslužnim pojedincima, pravnim osobama i udrugama dodjeljuje javna priznanja na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća.

Prijedloge možete dostaviti za:
- Nagrada Grada Kaštela za životno djelo
- Godišnja nagrada Grada Kaštela, koja se dodjeljuje kao osobna nagrada, domaćoj ili stranoj fizičkoj osobi i kao skupna nagrada domaćoj ili stranoj pravnoj osobi, udruzi građana ili udruženjima građana Grada Kaštela
- Proglašenje počasnim građaninom Grada Kaštela, te
- Posebna nagrada za humanost, koja se dodjeljuje kao osobna nagrada - pojedincima i kao skupna nagrada - skupinama građana.

Pravo podnošenja prijedloga za dodjelu Javnih priznanja Grada Kaštela imaju vijećnici Gradskog vijeća, Gradonačelnik, domaće pravne osobe, udruge građana, vijeća mjesnih odbora i najmanje deset građana koji imaju prebivalište na području Grada Kaštela.

Prijedlog za dodjelu javnog priznanja Grada Kaštela podnosi se u pisanom obliku na propisanom obrascu, Komisiji za dodjelu javnih priznanja.

Prijedlog za dodjelu javnog priznanja Grada Kaštela obvezno sadrži sljedeće podatke… ime i prezime odnosno naziv podnositelja prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv fizičke ili pravne osobe na koju se prijedlog odnosi, životopis, odnosno osnovne podatke o pravnoj ili fizičkoj osobi i njenom poslovanju, naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog te iscrpno obrazloženje prijedloga odnosno postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela javnog priznanja Grada Kaštela (najmanje na jednom listu papira veličine A4, osim za prijedloge za posebnu nagradu iz članka 8. Odluke) i izjavu kandidata o prihvaćanju kandidature.
Uz prijedlog predlagatelj je obvezan priložiti i odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga.

Prijedlog, s priloženom odgovarajućom dokumentacijom, dostavlja se zaključno s danom 17. siječnja 2020. godine, na adresu:
Grad Kaštela, Komisija za dodjelu javnih priznanja, 21212 Kaštel Sućurac, Braće Radić 1.

Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: (021) 205-249 i 205-280.

Dokumentaciju Poziva možete preuzeti ispod…

Javni poziv
Prijedlog za dodjelu javnog priznanja
Popis predlagatelja
Izjava o prihvaćanju kandidature
Odluka o javnim priznanjima


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij