hren

OVOG VIKENDA
Hrvatsko planinarsko društvo Malačka ovu subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja, obilježavaju 23. obljetnicu svog postojanja, a tom prigodom bit će upriličen prigodni program te tradicionalna planinarska tura.

Gosti će na ovu proslavu  stići u planinarski dom na Malačkoj u poslijepodnevnim satima subote te će u 19 sati  za sve njih biti upriličeno predstavljanje nove web stranice društva, a u 20 sati bit će održano predavanje Via Dinarica Ante Romca.

Nedjelja je rezervirana za tradicionalnu planinarsku turu od Labina preko Botića do doma na Malačkoj, s naglaskom da sudionici ture do Labina putuju vlakom sa željezničke stanice u Kaštel Starom u 8.15 sati, no potrebno je doći nešto ranije kako bi se na vrijeme kupile karte.

Nakon toga, u 14 sati u kapelici Sv. Alojzija Stepinca na Malačkoj održat će se sveta misa, a potom i zajednički ručak za sve sudionike.
Kao i svake godine bit će dodijeljena prigodna priznanja i zahvale, a obilježavanje će se završiti oko 16 sati.

Kako su naglasili u društvu, tijekom ovih dana HPD-a Malačka, svi zainteresirani mogu sudjelovati u humanitarnoj akciji „Danas planiram za dječji osmijeh“, u koju je uključen Hrvatski planinarski savez, a kojom se prikupljaju sredstva za izgradnju i opremanje novog odjela hematologije u sastavu KBC-a Zagreb.
Sve dodatne informacije i prijave za ovo događanje zainteresirani mogu dobiti i izvršiti pozivom na brojeve mobitela 091 533 6212 - Kristina te 091 121 2547 – ZvonimIr.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij