hren
 

PREDSTAVA ZA VALENTINOVO
Glumačka družina Perunika udruge Žrvanj iz Žrnovnice, ovog Valentinova, stiže u Kaštela, kako bi kaštelanskoj publici predstavila urnebesnu komediju „Kate Žrnovka“.

Ova predstava, koju članovi Perunike nazivaju spektaklom smijeha, bit će odigrana u sućuračkom kinu Sveti Juraj, 14. veljače, s početkom u 20 sati, a svi zainteresirani ulaznice mogu po cijeni od 40 kn nabaviti na www.eventim.hr, a svi koji to ne urade unaprijed moći će ih nabaviti i na dan predstave, od 18 sati, na ulazu u sućuračko kino.

Predstava, koja je u zadnjih mjesec dana izvedena tri puta pri čemu ju je, s puno smijeha, odgledalo više od 600 gledatelja, donosi  priču o Kati Žrnovki koja nema pametni telefon i ne zna što je selfie te zna samo prodavati svoju blitvu na pazaru. Nasuprot njoj, Ankica švercerica zna sve! Pazarom vlada Šerif, a Šerifom vlada Čovik! A Čovik zna sve! A što će na to sve dva inspektora i jedna menađerica shoping centra? Tko tu koga i zašto? Kroz tri čina ovi likovi ulaze u različite smiješne situacije.

Tekst predstave napisala je Nika Pery, redatelj je  Zoran Kelava, kostime i scenu potpisuje Matija Šitum, a glazbu Malik, dok je dizajn plakata predstave izradila Jagoda Mihanović.
Glumačka družina Perunika u ovoj predstavi su Jagoda Mihanović, Ana Žižić Gušo, Tea Mišura, Frane Bebić, Duje Karaman, Goran Kovačević i Mladen Palinić/Zoran Kelava.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij