hren
 

AKTIVNI ROTARIJANCI
Vrijeme od maškara ove je subote stiglo i u centar za rehabilitaciju Mir u Rudinama i sa sobom dovelo članove Rotary kluba Kaštela, koji su odlučili prirediti pravu maškaranu zabavu korisnicima centra i njihovim prijateljima.

Zajedno s kaštelanskim Rotarijancima u centar Mir stigao je i Igor Draskovic iz RC Split, kao i raspjevani Bravo bend, koji su subotnje poslijepodne mnogima učinili nezaboravnim.

Klaunovi, gusari, princeze, likovi iz crtića, liječnici, kuhari, dame iz visokog društva, likovi iz bajki... svi oni okupirali su prostor dvorane u Rudinama, a nakon pjesme i plesa, uslijedilo je, kako je i običaj kada su maškare u pitanju, čitanje optužnice krnji,  a potom i izvršenje presude pri čemu je krnje izgorio u plamenu.

Uspješno druženje gostiju i domaćina ovog je dana okončano zajedničkom zakuskom, uz zadovoljstvo svih sudionika, a posebno štićenika i korisnika centra Mir, koji su jedno poslijepodne  imali priliku biti netko drugi.
A prije nego je ovo subotnje druženje završeno, već je dogovoreno kako će se sve ponoviti i sljedeće godine, jer dobru praksu treba njegovati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul