hren

PRIJAM U GRADSKOJ UPRAVI
Titula ekipnih seniorskih prvaka države, koju su početkom veljače judaši JK Kaštela donijeli u svoj grad, bila je razlog prijema koji je u ponedjeljak za trofejne judaše upriličio gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović i njegova zamjenica Jadranka Matok Bosančić.

- Titula seniorskih prvaka kruna je našeg dosadašnjeg rada, posebno u zadnjem razdoblju, kada se možemo pohvaliti cijelim nizom odličnih rezultata u svim uzrastima – kazali su ovog dana judaši, s kojima je na prijemu bio i njihov treneri Boško Rozga.

- Protekla godina bila nam je iznimno uspješna, s ponosom smo ponijeli i titulu pobjednika Super kupa u svim muškim uzrastima, a ovom novom titulom seniorskih ekipnih prvaka nastavili smo taj uspješan niz. Posebno smo ponosni jer smo klub koji je star tek devet godina i dolazimo iz jedne manje sredine, pa se u nama često probudi neki inat da budemo bolji od recimo Zagreba, Splita, Dubrovnika ili Rijeke, gdje djeluju klubovi koje mi i dan danas gledamo sa strahopoštovanjem – kazao je ovom prilikom Rozga.

A uspjeha je u proteklom razdoblju za judaše i judašiceJK Kaštela  bilo mnogo, kako u pojedinačnim tako i u ekipnim konkurencijama, osvajali su se turniri, naslovi državnih prvaka u pojedinim kategorijama, ostvarivale pobjede u kupovima, kalilo se znanje na međunarodnim natjecanjima i još mnogo toga  i to i u muškoj i u ženskoj konkurenciji te u svim natjecateljskim uzrastima.

U svojim nastupima i uspjesima JK Kaštela uvijek ima i podršku Grada Kaštela pa je tako bilo i ovog puta.

- Ponosni smo na uspjehe kaštelanskih sportaša i zbog toga Grad sa svoje strane maksimalno pomaže sve klubove, a oni nam to vrate tako što ime grada Kaštela uspješno pronose i  izvan granica. Među njima su i judaši JK Kaštela, kojima od srca čestitamo na ostvarenim uspjesima i postignutim rezultatima – čestitao je prvacima gradonačelnik Denis Ivanović te im ovom prigodom uručio simboličnih pet tisuća kuna, kako je rekao, da se ekipa počasti i poželio im još mnogo uspjeha u radu te da sportski duh Kaštela i dalje pronose cijelim svijetom.

Video: Kaštela TV
Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij