hren
 

Nakon što su više od godinu dana bili bez poštanskog ureda u svom mjestu te za poštanske usluge morali odlaziti u Sućurac ili Kambelovac, stanovnici Gomilice uskoro će moći odahnuti jer se prostor namijenjen poštanskom uredu napokon uređuje.

Poštanski ured zatvoren je početkom prošle godine zbog radova na izgradnji poslovnog centra, kao projekta javno – privatnog partnerstva tvrtke Ribola i Grada Kaštela. Iako su radovi na izgradnji i uređenju centra bili gotovi nakon nekoliko mjeseci, poštanski ured nije započeo s radom.
Od početka kolovoza pa sve do nedavno odgovori nadležnih o vremenu početka rada poštanskog ureda svodili su se na „uskoro“.

- Ponovno otvaranje poštanskog ureda u Kaštel Gomilici je u planu i uskoro će početi radovi na uređenju prostora. O točnom datumu otvaranja poštanskog ureda pravovremeno ćemo obavijestiti korisnike. Do tada sve naše usluge korisnici s tog područja mogu obaviti u obližnjim poštanskim uredima koji se nalaze u Kaštel Sućurcu i Kaštel Kambelovcu – odgovor je koji smo na opetovano pitanje dobili iz Hrvatskih pošta, neposredno prije početka samih radova.

Kako je vidljivo, „uskoro“ bi stvarno trebalo biti uskoro jer su se radovi ovog tjedna već zahuktali pa će i građani Gomilice napokon ponovno dobiti poštanski ured u svom mjestu.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij