hren
 

"Novih je 39. Od jučer ujutro ukupno novih 63 bolesnika. Nema eksponencijalnog rasta to je od iznimne važnosti. Na respiratoru je 14 bolesnika", rekao je Beroš. Svi testirani u Vinogradskoj su negativni.

"Potrebno je prije donacija kontaktirati ljude koji se time bave da adekvatno rasporedimo resurse. Jučer su se počele prikupljati griijalice za kamp u Dubravi, a to nije potrebno jer su ti šatori grijani. Molimo da se javite Maji Grbi-Bujević ako želite pomoći", piše Indeks.hr.

Izjava Capaka

"Imamo 18 liječnika specijalista koji su pozitivni, 6 specijaliznata, 7 medicinskih sestara i 2 stomatologa. Dobni prosjek oboljelih je 49 godina, u samoizolaciji 18601 ljudi, 2437 kontakata koje intenzivno epidemiološki nadziremo, 546 zdravstvenih djelatnika koji su u samoizolaciji"

Svi koji nisu u nužnim službama moraju polako usporavati ritam, kako bi se resursi i energija sačuvali za zdravstvene radnike, policiju, zaštitare... Poruka građanima je: vi budite doma, neka to bude vađša zadaća, a mi smo tu da radimo sve što je moguće da držimo sve pod kontrolom.

Ravnatelj policije o zaraženim policajcima

"Jučer smo dobili potvrdu da imamo dva policajca zaražena koronavirusom. Policijski službenici su najveća potpora zdravstvenom sustavu pa smo mi stalno provodili preventivne mjere i naši službenici su u mjerama samoizolacije, oko 90 njih... Sad se provode epidemiološki izvidi i nema veći broj kontakata sa zaraženima"


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij