Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj kojom je omogućeno građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav), javili su iz Gradske uprave Kaštela.

Sustav e-propusnice dostupan je na adresi https://epropusnice.gov.hr

Stožer civilne zaštite Grada Kaštela obavještava građane da od 3. travnja 2020. svi novi zahtjevi vezano za e – propusnice idu isključivo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi zahtjevi za propusnicama moraju biti potpuno i točno ispunjeni jer se nepotpuni zahtjevi neće razmatrati. Obrazac je na stranicama Ministarstva uprave kroz link e – propusnice https://epropusnice.gov.hr

Zahtjevi zaprimljeni radnim danom od 8 do 13 sati bit će obrađeni u tom istom danu. Zahtjevi zaprimljeni subotom od 9 do 12 sati bit će obrađeni također u istom danu, dok se oni zahtjevi koji su zaprimljeni nedjeljom od 9 do 12 sati obrađuju samo ako hitni.

Sve propusnice obrađuju se u sustavu MUP-a.

Napomena: Svi građani koji imaju stare propusnice, moraju zatražit nove jer stare vrijede do 5. travnja! Zahtjevi za propusnicama više se ne šalju na e- mail adresu Stožera civilne zaštite Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. već je u funkciji e – mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 021/ 205-205.

Građani  koji nemaju mogućnost ulaza na aplikaciju e-propusnice, zahtjev za izdavanje propusnice trebaju poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novi sustav izdavanja propusnica povezan je na  MUP RH, te se građani upozoravaju da se javljaju samo sa strogo opravdanim zahtjevima za napuštanje mjesta prebivališta.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij