hren

POVEĆAN JE ROK DOSPJEĆA ZA PLAĆANJE RAČUNA
Niz je mjera kojima se nastoji olakšati život u situaciji kada je pandemija koronavirusa zahvatila našu zemlju počevši od državnih institucija, pa do lokalnih među kojima je i Vodovod i kanalizacija Split. Račune za potrošnju vode koje su građani dobivali do polovice mjeseca za prethodni se produžuje, a isto tako do daljnjeg se odgađa slanje ovrha za neplaćene račune

Kako su nam kazali iz Vodovoda i kanalizacije Split od početka ove izvanredne situacije imaju stav da su kao javni isporučitelj dužni svim potrošačima omogućiti nesmetanu opskrbu vodom, kako za konzumaciju tako i za higijenske potrebe, na kojima je naglasak od početka krize.

-Iz navedenih razloga poduzeto je niz mjera, te je uz povećanje roka dospijeća za plaćanje računa i odgode slanja ovrha, jedna od bitnijih mjera ona kojom je odlučeno da se obustava isporuke vode dužnicima neće provoditi sve do okončanja ove izvanredne situacije – potvrdili su iz Vodovoda i kanalizacije Split.

Dodajmo i kako ViK Split i za vrijeme trajanja pandemije uzrokovane virusom Covid-19 kontinuirano i uredno obavlja poslove iz svojih djelatnosti pa tako i očitavanje vodomjera, a sve kako bi potrošačima pružili što kvalitetniju uslugu. Napominju kako se pri tom njihovi djelatnici ViK-a strogo pridržavaju propisanih pravila i uputa u vezi postupanja izdanih od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite donesenih u svrhu prevencije i suzbijanja pandemije.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij