hren

JOŠ MJESEC DANA PRILIKE ZA UKLJUČIVANJE
Iako Portal nije dobio odgovore na pitanja poslana na nekoliko adresa u Županiji, o nelogičnom raspisivanju javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš čvora na državnoj cesti DC8 i spojne ceste čvor Vučevica na autocesti A1 – čvor na državnoj cesti DC8, u vrijeme mjera izolacije i distanciranja, dobre vijesti su ipak stigle. Javna rasprava se produžava i organizira kako bi se zainteresiranima omogućilo sudjelovanje u istoj.

Prema novoj županijskoj objavi javna rasprava produžuje se za mjesec dana, odnosno do 23. svibnja 2020. godine.
Za vrijeme trajanja javne rasprave zainteresirani će moći na internetskim stranicama Ministarstva imati javni uvid u cjelovitu studiju i ne-tehnički sažetak Studije. Studiju i ne-tehnički sažetak moći će vidjeti i svakim radnim danom od 9 do 12 sati u službenim prostorijama Grada Kaštela te Općine Klis, sukladno situaciji i mjerama zaštite, odnosno kad za to budu stvoreni uvjeti.
A kad se stvore uvjeti bit će održano i javno izlaganje u prostorima Gradske uprave u Kaštelima, na kojem će se raspravljati i odgovarati na pitanja javnosti i na kojem će sudjelovati predstavnici nositelja zahvata i ovlaštenika.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe zainteresirane javnosti mogu se upisati u knjige primjedbi na mjestu javnog uvida u Gradu Kaštela i Općini Klis ili pisanim putem uputiti ih do 23. svibnja Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, komunalne poslove, infrastrukturu i investicije, Splitsko-dalmatinske županije, na adresu Domovinskog rata 2, Split.
Kako je naglašeno, pisane primjedbe koje ne budu dostavljene u roku i nisu čitko napisane, neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća s javne rasprave.

Studiju čiji su izrađivači IGH i Oikon, a naručitelj Hrvatske ceste te popratne dokumente možete pronaći na LINKU...


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij