hren

DODIJELIT ĆE IM SE KNJIGE, PRIZNANJIMA I BESPLATNO ČLANSTVO U KNJIŽNICI
Gradska knjižnica Kaštela odabrala je najbolje radove koji su pristigli na likovni i forografski natječaj povodom obilježavanja virtualne Noći knjige. Na natječaj je stigao veliki broj radova, prvenstveno djece vrtićke dobi i djece iz nižih razreda osnovne škole. Glasovanje je zaključeno na način da su se prebrojale oznake „sviđa mi se“ ispod svakog likovnog rada na Facebook stranici GKK

Likovni natječaj „Najdraža slikovnica/knjiga – najdraži književni lik“,na koji su djeca uz pomoć roditelja trebala poslati likovne radove na temu omiljene slikovnice ili knjige ili su mogli nacrtati najdraži književni lik, izabrano je dvadeset najboljih:
Lucija Gotovac, Branimir Jukić, Nikoleta Lemo, Tina Božić, Ana Lucija Ćorić, Marko Kapetanović
Magdalena Burilović, Ana Đirlić, Antea Dujilović, Dora Boban, Ivana Jurić, Ema Žižić, Nina Nikolić, Ema Marin, Duje Centner, Petra Plazonić, Petra Dundić, Stipe Samardžić, Petra Meštrović i Gabriela Matković.
Prvih dvadeset autora dobit će tiskana priznanja Gradske knjižnice Kaštela i besplatno jednogodišnje članstvo u Knjižnici, dok će prvih troje iz sve tri kategorije dobiti i knjige na poklon.

Fotografski natječaj “Kad si s knjigom, nikad nisi sam“na koji je trebalo poslati fotografiju omiljene knjige snimljene u ambijentu u kojem čitate troje je nagrađenih: Antonija Pisac, Ana Serezlija Pisac i Roko Jukić.
- U ime svih djelatnika GKK hvala od srca svima koji su sudjelovali i hvala od srca našem dragom Marinu Olujiću bez čijeg virtuoznog informatičkog umijeća ovogodišnja Noć knjige u Gradskoj knjižnici Kaštela ne bi bila virtualna, i kako neki kažu "bolja nego ikada", već bi to bila samo obična noć – objavila je na facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela, ravnateljica Renata Dobrić.

Sve primljene radove na natječaj GKK, među kojima su i nagrađeni možete pogledati OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij