hren

NA DOBRE PROJEKTE ČEKA  2,5 MILIJUNA KUNA
Hrvatska elektroprivrede ove će godine dodjeliti 2,5 milijuna kuna donacija udrugama, ustanovama i drugim organizacijama civilnog društva, a natječaj koji su u tu svrhu objavili u veljači, zbog pandemije koronavirusa, produžen je do 17. svibnja, čime se zainteresiranima ostavlja još deset dana za sudjelovanje u natječaju.

Donacije HEP-a  za podupiranje projekata i programa odnose se, između ostalog, na projekte i programe za mlade, odnosno različite odgojno-obrazovne projekte, kulturno – umjetničke aktivnosti djece i mladih, prevenciji svih oblika ovisnosti, organiziranje izvanškolskih aktivnosti i slično.
Pravo na sudjelovanje imaju i organizacije koje se bave umjetnosti i kulturnom baštinom za pomoć nadarenim umjetnicima, promociju hrvatske kulture u inozemstvu, očuvanje kulturne baštine te različite glazbene, scenske i likovne aktivnosti.
Na natječaju mogu sudjelovati i udruge i ustanove koje se bave zaštitom okoliša i promicanjem energetske učinkovitosti, kao i one koje u svom radu imaju projekte i programe iz znanosti, za poticanje kreativnosti te ustanove i udruge koje planiraju provedbu različitih humanitarnih projekata.

Sredstvima namjenjenim u svrhu donacija, HEP će financirati najviše 400 projekata, a odobrena sredstva za pojedine programe i projekte mogu iznositi najmanje dvije tisuće, a najviše 35 tisuća kuna.

Sve detalje ovog natječaja kao i obrasce za podnošenje zahtjeva zainteresirani mogu pronaći na web stranicama HEP-a OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij