AKCIJU POMOĆI PERLAMA NASTAVLJA AUKCIJOM
U sklopu pete humanitarne akcije plivačica Dina Levačić je u četvrtak na blagdan Sv. Duje preplivala od Kaštel Sućurca do rive u Splitu kako bi  pomogla  udruzi Perle iz Starigrada na Hvaru koja se bavi rehabilitacijom i skrbi djece sa poteškoćama u razvoju. Iz Kaštela su je ispratili kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović i pročelnica za društvene djelatnosti Sandra Zokić.

- Dinu smo ispratili sa Sokolane u Kaštel Sućurcu u 9 sati, no prije toga smo joj uručili jedan prigodan poklon  i cvijeće, a mi smo od nje na poklon dobili majice. Grad Kaštela se također uključio u Dininu humanitarnu akciju za Perle i to jednim novčanim iznosom – kazala nam je pročelnica Sandra Zokić i dodala da Grad već tri godine sudjeluje u njenim humanitarnim akcijama, a sve je počelo kada je plivala za Centar Mir iz Rudina.

Nakon što je stigla na cilj koji je bio predviđen oko podneva na splitskoj rivi, Dinu su dočekali članovi HGSS koji su uz nju na svim domaćim preplivavanjima.

Kako su već duže vrijeme na snazi mjere i preporuke Nacionalnog stožera i za Dinino plivanje bilo je potrebno dobiti suglasnost nadležnih institucija. Tako je Triatlon klub Split koji je kao organizator dobio suglasnost Stožera civilne zaštite Splitsko- dalmatinske županije uz pridržavanje mjera i preporuka HZZJ, te Stožera civilne zaštite RH.

Dina je još jednom pokazala svoju  humanost i veliko srce te akciju pod nazivom „Dina za Perle“ nastavlja i dalje. Tako je na svome facebook profilu objavila aukciju svojih stvari, kapica, torbica, šešira i majica, koje su u limitiranoj veličini i količini, ali je obećala i najsretnijima jedan sat plivanja. Aukcija traje danas, 7. svibnja do 23 sata, a sav prihod bit će uplaćen udruzi Perle.

- Sigurna sam da svi zajedno možemo pomoći udruzi Perle i svim potrebitima na otoku Hvaru, jer njihovi problemi, osim onih zdravstvenih su znatno veći od onog što većina nas može i zamisliti – poručuje Dina.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada