hren
 

POZIV IZ KAŠTEL GOMILICE I KAŠTEL STAROG
Kako se od iduće školske godine informatika uvodi kao izborni predmet i od 1. razreda, OŠ kneza Trpimira iz Kaštel Gomilice i OŠ prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog na stranicama škole objavile su kako je potrebno  ispuniti upitnik da bi imali saznanja o broju zainteresiranih učenika, odnosno ispuniti izjave o izbornim predmetima. Uz informatiku, izborni predmeti su vjeronauk, te talijanski i njemački jezik, ovisno o školi.

Kako stoji na stranicama OŠ prof. Filipa Lukasa nudi se mogućnost izbora izbornih predmeta i to vjeronauka od 1. do 8. razreda, informatike od 1. do 4. razreda te 7. i 8. razred i njemačkog jezika od 4. do 8. razreda. Svi oni učenici koji se odluče za izborne predmete nastavu moraju pohađati redovito, a zaključna ocjena na kraju školske godine, upisuje se u svjedodžbu učenika i ostalu pedagošku dokumentaciju.

- Učenik je obvezan redovito polaziti nastavu, nakon što se odlučio za izborni predmet, a prekid polaženja nastave izbornog predmeta može se obaviti samo nakon završetka nastavne godine, najkasnije do 30. lipnja i to pisanim zahtjevom Učiteljskom vijeću škole – stoji u obavijesti OŠ prof. Filipa Lukasa.

Izjave o izboru izbornog predmeta i obrazac prestanka pohađanja izborne nastave roditelji mogu popuniti i dostaviti elektronskim putem na e-mail adrese:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., dostaviti osobno u školu, razredniku ili poslati poštom na OŠ prof. Filipa Lukasa, Slavonska 5, 21216 Kaštel Stari.

Izjave o izboru izbornog predmeta ili obrazac prestanka pohađanja izborne nastave treba poslati najkasnije do 29. svibnja. 2020.godine.

Sličan poziv upućen je iz škole u Kaštel Gomilici

Naime, OŠ kneza Trpimira nastoji prikupiti podatke o interesu učenika za izborni predmet, informatiku kako bi na vrijeme organizirali nastavu. S toga mole roditelje da ispune ispunite upitnik najkasnije do 1.lipnja 2020. godine na sljedećoj poveznici.

Drugu godinu zaredom u ovoj školi se organizira i izborna nastava talijanskog jezika od 1.razreda, te je potrebno ispuniti upitnik najkasnije do 1. lipnja 2020. godine na sljedećoj poveznici.

Ispunjavanje obrasca suglasnosti roditelja za upis na izborni predmet obavit će se naknadno, putem e-maila.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul