hren
 

ZAKASNINA SE NE NAPLAĆUJE DO 1. LIPNJA
Od ponedjeljka 25. svibnja Odjeli Gradske knjižnice Kaštela radit će prema radnom vremenu prije početka epidemije koronavirusa, u smjenama ovisno o Odjelima te uz svakodnevnu polusatnu pauzu zbog dezinfekcije. Prilikom posjeta knjižnici potrebno se pridržavati mjera HZJZ uz što kraće zadržavanje te se preporuča dolazak uz popis naslova koje želite posuditi.

Tako će Odjel GKK Kaštel Sućurac raditi od ponedjeljka do petka od 7.30 sati do 20 sati. Vrijeme za dezinfekciju je od 14 sati do 14.30 sati.

Odjeli Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari i  Kaštel Novi radit će u dvije smjene i to ponedjeljak i utorak od 13 sati do 20 sati. Vrijeme za dezinfekciju je od 12.30 sati do 13 sati. A srijedom, četvrtkom i petkom od 07.30 sati do 14.30 sati. Vrijeme za dezinfekciju je od 14.30 sati do 15 sati.

- U knjižnici je istovremeno dozvoljen boravak dva korisnika, uz razmak od dva metra. Pri ulasku obvezno je dezinficirati ruke i držati se razmaka od dva metra između sebe, djelatnika i ostalih korisnika. Poželjno je što kraće zadržavanje u prostoru knjižnice, također preporuča se dolazak s popisom naslova koje želite posuditi ili možete prethodno napraviti rezervaciju putem maila ili telefona – stoji na stranicama Gradske knjižnice Kaštela

Kako bi se smanjile gužve i ubrzao rad s korisnicima za usluge pretraživanja knjižnične građe možete koristiti e-katalog na službenoj stranici gkk.hr.

Zakasnina se ne naplaćuje do 1. lipnja

Za svu knjižnu i neknjižnu građu  koja je posuđena u 2020. godini  zakasnine se ne naplaćuju do 1. lipnja. Korisnicima su dostupne i ostale postojeće usluge GKK, posudba e-knjiga online te online učlanjivanje u knjižnicu po povlaštenoj cijeni od 50 kuna, za sve kategorije članstva  bilo da je riječ o obnovi ili novom članstvu. S tim da se svi novi i stari članovi u knjižnicu mogu upisati putem interneta ili putem uplate u pošti, te potvrdu o uplati moraju poslati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radne subote u odjelima GKK od 25. svibnja

Od 8 do 20 sati radit će:
Odjel GKK u K. Sućurcu: 1. i 4. subota u mjesecu
Odjel GKK u K. Gomilici: 2. i 3. u mjesecu
Odjel GKK u K. Kambelovcu: 4. u mjesecu
Odjel GKK u K. Lukšiću: 3. u mjesecu
Odjel GKK u K. Starome: 3. i 4. u mjesecu
Odjel GKK u K. Novome: 1. i 2. u mjesecu

Čitaonica do daljnjeg ne će biti otvorena i do daljnjeg ne će biti održavani knjižnični projekti, radionice, čitaonice i igraonice unutar knjižničnih odjela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij