hren

PRIKUPLJEN POTREBAN IZNOS
Početkom ožujka  udruga Srce za srce pokrenula je humanitarnu akciju „Korak nade za Vanju“, namijenjenu mladoj Kaštelanki Vanji Pračer, a akcija je uspješno  okončana zadnjeg dana svibnja.

Da podsjetimo, potrebnih 240 tisuća kuna prikupljalo se tijekom tri mjeseca kako bi se mladoj Kaštelanki omogućilo liječenje neurorehabilitacijom robotikom u Poliklinici Glavić, koja ima izuzetne rezultate u liječenju autoimune bolesti sistemskog lupusa, od koje Vanja boluje. Inače, ovo liječenje ne pokriva HZZO.

- Članice Humanitarne Udruge "Srce za Srce" zahvaljuju svi građanima  velikog srca i dobre volje što su prepoznale ovu hvale vrijednu akciju, što su uplatili sredstva i pridonjeli da se prikupe potrebiti iznos za liječenje naše Vanje. Udruga je ponosna da imamo takve sugrađane i svima vam veliko hvala do neba. Akcija je završila, sredstva su na računu i poželimo Vanji da stane na svoje noge i krene u sretniju budućnost o kojoj je maštala – zahvala je koju su svim sudionicima akcije uputili iz udruge Srce za srce, predvođeni predsjednicom Ankom Pavić.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij