hren

DJEČJA MAŠTA MOŽE SVAŠTA
Ispred kule Cambi u Kaštel Kambelovcu u ponedjeljak, 29. lipnja oni najmlađi imali su priliku guštati u kolažu smijeha, radosti i glumačkog talenta zahvaljujući članovima Kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula i njihovoj voditeljici Ljiljani Garbati. Pred svojim roditeljima i  prijateljima mladi talenti su se predstavili recitacijama i kratkom predstavom, a potom su se svi zajedno zabavljali uz pjesmu i ples.

Brojne su aktivnosti Kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula tijekom cijele godine gdje smo imali priliku njihove članove vidjeti na brojnim manifestacijama, ali i onima koje sami organiziraju. Ovu godinu i njima je planove pomrsila korona, pa su kao nikad prije sa svojim nastupima za ovo ljeto već završili i to druženjem u svome mjestu.

- Čudna su nika vrimena došla, pandemija je poremetila planove velikima i malima. Polaznici Kaštelanskog dječje kazališta Škatula svo vrime je virtualno nastupalo i družilo se nismo se dali smest. Kako ovo lito nećemo bit na pozornicama našeg lipog grada odlučili smo na godišnji otići u našem stilu uz poruku „dječja mašta može svašta“ - kazala je Garbati.

Okruženi zidinama stoljetne kule Cambi priredili smo iznenađenje našim roditeljima i prijateljima. Iz naše škatule iskakale su pisme, recitacije i kratka predstava, nakon završetka programa zabavljali smo se uz pismu, sokiće, grickalice i igru. Sve se treslo o smija i razdraganosti dice, ispričala je Garbati.

 

 

Foto : KDK Škatula


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij