hren

Drugu godinu za redom u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta održat će se Lovestock festival – Kaštela grad ljubavi! u Novom parku u Kaštel Lukšiću uz besplatan ulaz te će ujedno biti i live prijenos kojeg osigurava Split stream putem svoje Facebook stranice. https://www.facebook.com/eventsplit/

Na ovom open air festivalu, prvu večer u subotu 18. srpnja će nastupiti M.O.R.T. i Kojoti, a zbog live prijenosa koncerta starta točno u 21 sat. Ulaz na festival organiziran je sa južne strane Novog parka i otvoren je od 20 sati uz pridržavanje mjera zaštite koje je propisao nacionalni Stožera.

Kako je i najavljeno na ovogodišnji festival ljubavi Lovestock stižu veliki povratnici, grupa Kojoti. Utemeljeni davne 1992. godine Kojoti su odsvirali stotine koncerata prezentirajući čistu energiju, hedonizam i sirovi rock’n’roll. Uz njih nastupit će i grupa M.O.R.T. koja svojim nastupima izlazi iz okvira uobičajenih nastupa svojom energičnosti, vrhunskim performansom i glazbenim doživljajem.

Organizatori festivala pozivaju sve na pridržavanje mjera zaštite koje je propisao Stožer civilne zaštite te da svakako vode računa o fizičkoj distanci. Također, pozivaju sve one kojima je tjelesna temperatura viša od 37,2 stupnja da se suzdrže od dolaska kako ne bi eventualno ugrozili druge sudionike festivala.

Besplatan ulaz za sve posjetitelje osigurali su Grad Kaštela, Turistička zajednica Kaštela, CEMEX, hotel Kastel, Uni Rent, Marina Kaštela, Red Lion Pub, Nehaj 2 i Rock Pork.

Festivalu se pridružila i Udruga dalmatinskih pivara koja će ovu priliku iskoristiti za prezentaciju svojih craft piva.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij