hren
 

ZA SADA NEMA  POSEBNE PROMJENE ROKOVA
Iako se stječe dojam da nastavak radova na projektu uređenja plaže Glavica u Kaštel Lukšiću u zadnje vrijeme stagniraju i ne pokazuju poseban napredak, iz Gradske uprave Kaštela informirali su nas da se  radovi na plaži Glavica ipak odvijaju prema utvrđenom dinamičkom planu.

- Na dijelu trase položene su sve komunalne instalacije, vodovi, javna rasvjeta, energetika, odvodnja, fekalna kanalizacija i vodovodna mreža. Dio radova koji se izvodio i još uvijek se izvodi nalazi se ispod zemlje stoga pojedini radovi nisu posebno  vidljivi.
U tijeku je polaganje instalacija na preostalom dijelu trase i postavljanje rubnjaka – kazali su nam iz Grada, ustvrdivši da Grad kontinuirano obavlja nadzor i redovno se održavaju se i sastanci o praćenju radova.

Radovi na prvoj fazi uređenja plaže Glavica započeli su krajem 2018. godine i plaža je u funkciji bila prošlog ljeta.
U travnju ove godine pokrenuti su radovi druge faze, a koji se odnose na uređenje ulice Obala kralja Tomislava i okolno područje. Izvođač radova na drugoj fazi je tvrtka Cestar, koja radove, prema ugovoru, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, treba završiti krajem studenog ili početkom prosinca ove godine.

 

Foto:Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij