hren
 

Prema izvješću NZJZ – a SDŽ od ukupno 433 obrađena testa danas su 24 novooboljele osobe pozitivne na COVID infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije i to iz Splita šest, Imotskog tri, Kaštela dvije, Makarske tri, Sinja jedna, Brela jedna, Klisa dvije, Podbablja jedna, Podstrane jedna, Prološca jedna, Runovića dvije i Zmijavaca jedna. 

 Uz 24 novooboljele osobe pozitivne na Covid infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije još je osam osoba iz drugih županija pozitivno na Covid infekciju i to dvije osobe iz Osječko baranjske županije, četiri osobe iz grada Zagreba, jedna osoba iz Krapinsko zagorske županije te jedna osoba iz Brodsko posavske županije. Svi novooboljeli iz drugih županija  testirani su u Splitu. Od 24 novooboljele osobe sa područja Splitsko dalmatinske županije, 11 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U županiji se 561 osoba nalazi u samoizolaciji, a 18 COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC-u Split dok se jedna osoba nalazi na respiratoru.

U karanteni se nalaze 4 strana državljanina.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij