hren
 

Humoristična predstava u izvedbi glumaca Teatra Gavran glasno je nasmijala Kaštelane sinoć u Kaštel Lukšiću. Još jedna uspješna kazališna predstava odvila se u Novom parku u sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta.

Predstava „Pivo“ hit je komedija Mire Gavrana, najizvođenijeg kazališnog pisca u zemlji, u kojoj su se Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran našli u ulogama oca i sina. Ova posebna komedija govori baš o tom specifičnom odnosu, i to kroz vremenski period od 60 godina.
Autor predstave s puno humora i topline uspješno je prikazao moderne prepoznatljive karaktere ljudi koji provode gledatelje kroz prepoznatljive situacije s kojima su se sigurno susreli kroz život i sami sa svojim roditeljima ili djecom, htjeli to oni ili ne.

Glumci Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran spretno su se poigrali s „macho“ mitovima i definicijom „pravog muškarca“, kao i međugeneracijskim odnosima. Interpretirali su uvjerljive životne likove koje prepoznajemo u svakodnevnom životu i s kojima se lako možemo poistovjetiti, a sve to odglumili su odašiljući veliku dozu zabave i humora kojom su sinoć oduševili gledatelje.

Hvaljenu predstavu režirala je talentirana hrvatska glumica Helena Buljan, a predstava se našla u produkciji Teatra Gavran. U sinoćnjoj predstavi u Lukšiću okupljeni su slatko uživali i „valjali se“ od smijeha, jer zašto ne. Često je govorio i sam Charlie Chaplin: Dan bez smijeha izgubljen je dan!

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij