hren
 
U petak 05.10.2007. godine, u organizaciji PŠK „Srdela“, održana je humanitarna akcija  prikupljanja sredstava za pomoć obiteljima stradalih vatrogasaca Šibensko Kninske županije. Inicijalno, ideja  akcije je proizašla iz tradicionalnog lignjolova uoči blagdana Gospe od Ružarija koji je putem medija i bio najavljen.

Nažalost, spletom okolnosti samo natjecanje u lovu liganja ove godine nije održano zbog preporuke mjesnih vlasti. Ove godine akcija se preklopila sa vježbom Nato saveza održavanoj u Kaštelanskom zaljevu, a koja je mogla biti uzrokom nesigurnosti samih natjecatelja te je iz istih razloga natjecanje prolongirano.

PŠK Srdela je održao večer klapske pisme na kojoj je nastupilo više klapa, aukciju poklonjenih nam umjetničkih slika te samu akciju doniranja sredstava. Ovim putem prikupljeno je 26.800,00 kn što je iznad svih očekivanja, a cjelokupni iznos bit će uplaćen na žiro račun otvoren za pomoć obiteljima.

Prigodni program i aukciju elegantno je vodio gospodin Joško Vukšić, a uz mnogobrojno pučanstvo nazočili su mu prijatelji srdele iz političkog-gospodarstvenog života: gosp. Župan Ante Sanader, gradonačelnik Ivan Udovičić, razni gospodarstvenici te prijatelji iz Marine Kaštela. Ovim putem PŠK Srdela se najtoplije zahvaljuje prijateljima izvođačima: klapama Serpentina, Šufit, sv. Juraj i Neverin, KUD-u A.Zaninović, kaštelanskim mažoretkinjama, voditelju programa gosp. Vukšiću, svim donatorima i ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomogli i uveličali ovu akciju.

Jedno veliko hvala.

Ante Parčina, PŠK Srdela


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost)

  STRPITE SE DO PETKA NATO ODLAZI

  oko 12 godina prije
 • (sussy)

  kvragu nato i ko i je doveja,koda nema i previse govana u kastelanskom zaljevu ,pa su jos i nato tribali dovest....

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Doce lignje i dogodine, a komu se vata neka ide na Hvar Tamo nema naeto nego sve lipe i luksuzne jahtice i liganj ka susnja.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  lignje su predahnile

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Ljudi klapa Šufit je strašna, pivaju momci prilipo, a ne ka oni sv.Juraj u onin doktorskin uniforman, niti pivaju niti izgledaju a držu se kada su najbolji na svitu, veze nemaju.Oni visoki voditelj in doša je biće di iz vlaške i piva dalmatinske pisme a drži se kada je Pavarotti.Strašno

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Je dobro ovi kaže ŠUFIT je najbolji na svitu, nema bolje klape

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  TRTA MRTA NEMA ŠTA

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij