hren
 

U subotu i nedjelju pretežno vedro, što je dobra vijest za sve koji vikend planiraju provesti na otvorenome

Svježe noći i jutra i topli dani najbolji su znak da se vrijeme stabiliziralo i da dominantan utjecaj ima stabilna anticiklona. Tako će i prvi vikend klimatološke jeseni proći u znaku stabilnih vremenskih prilika.

Danas nas očekuje pretežno vedro vrijeme. Noću će puhati slaba bura, danju slab do umjeren vjetar s mora, a kasno poslijepodne na otvorenom moru i među otocima prolazno može biti pojačanog sjeverozapadnjaka. Minimalne jutarnje temperature zraka u Zagori od 12 do 16°C, uz obalu i na otocima od 17 do 22°C. Najviše dnevne temperature od 26 do 31°C.

U subotu i nedjelju pretežno vedro, što je dobra vijest za sve koji vikend planiraju provesti na otvorenome. Noću će puhati slaba bura, danju slab maestral. Jutarnje temperature zraka u manjem porastu, osobito u nedjelju, a one najviše dnevne bit će od 26 do 31°C.

I veći dio sljedećeg tjedna bit će pretežno sunčan i suh. Čak će biti i još malo toplije, osobito od srijede.

Prema današnjim prognostičkim materijalima u dane sljedećeg vikenda atmosfera bi se nad našim područjem mogla destabilizirati uz povremenu kišu ili pljuskove s grmljavinom. Ipak, kako se radi o relativno dalekom razdoblju, za pouzdaniju prognozu za ovo razdoblje bit će potrebno pričekati još nekoliko dana.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij