hren
 

UTRKA 10. LISTOPADA
Ove će se godine, po 12. put, 10. listopada u Kaštelima održati planinska utrka Kozjak „In memoriam Ivica Radeljić“, a prijave za utrku, koju organizira atletski klub Solin, već su započele.

Kao i do sada, utrka će se za seniore i seniorke održati trasom od starog zvonika na rivi u Kaštel Sućurcu do crkvice Sv. Luke na Kozjaku, koja se nalazi na 762 metra nadmorske visine te do planinarskog doma Putalj, dokle će trčati juniori i juniorke. Staza za seniore duga je 8 km, dok je za juniore u dužini od 5,7 km, a njene dionice vode asfaltom, makadamskim i  vatrogasnim putem te planinarskom stazom. Osvježenja za sve sudionike predviđena su nakon 3km te kod planinarskog doma nakon 5,7 km.

Utvrđena startnina iznosi 80 kuna za seniore te 50 kuna za juniore, a prijave se trebaju poslati na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem stranice www.stotinka.hr, a kontakt telefon je 098/219 382 
U prijavi mora biti navedeno ime i prezime, godina rođenja, klub i kategorija, a osim klubova mogu se prijaviti i ekipe koje nisu registrirani sportski klubovi.
Prijave i uplate potrebno je izvršiti do dana nastupa na žiro račun kluba IBAN:2824840081104485592 U slučaju dolaska trkača izvan teritorija SDŽ plaćanje se može izvršiti i uplatom na sam dan trke neposredno prilikom preuzimanja broja.

Za sve sudionike, koji se prijave do 25. rujna u 12 sati te uplate startninu, predviđene su i simbolične nagrade, dok će troje najboljih u utrci dobiti i novčane nagrade te medalje po kategorijama.

Konzumacija hrane i pića moguća je u planinarskom domu, gdje je osigurana i garderoba te tuš, a osiguran je i prijevoz stvari sa rive u Sućurcu do planinarskog doma.
U planinarskom domu može se osigurati i spavanje, rezervacijom na telefon 098/1318484, a za smještaj sudionika tu su i hostel Goli i Bosi,  Hotel Dujam te ostali hosteli na području županije.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij