hren
 

Roditelji kaštelanskih osnovaca, novčana sredstva, kojima Grad Kaštela sufinancira nabavku radnih bilježnica i ostalog pribora, mogu preuzeti u Gradskoj upravi u Kaštel Sućurcu, zaključno s 9. listopada ove godine, stoji u objavi iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Novčana sredstva tijekom prva dva dana, u petak i ponedjeljak, mogla su se preuzeti u podrumskoj prostoriji zgrade Gradske uprave, no od utorka, 29. rujna pa nadalje, potpore se mogu preuzeti u uredima na četvrtom katu, a u kojem uredu, ovisi o školi koju pohađaju korisnici potpore.

Pri preuzimanju novčanih potpora, koje iznose 200 kuna za učenike nižih i 300 kuna za učenike viših razreda,  potrebno je  na uvid donijeti  OIB djeteta za kojeg je namjenjena potpora te osobnu iskaznicu osobe koja novac preuzima.

Iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti još jednom je naglašeno, da je pri cijelom postupku potrebno pridržavati se epidemioloških mjera, odnosno obvezna je upotreba maske za lice te dezinfekcija ruku, kao i držanje propisanog razmaka.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij