hren

Poslovi na obnovi menze u Kaštel Štafiliću, koja je u potpunosti  izgorjela u veljači ove godine, kada su srednjoškolci Učeničkog doma ostali bez restorana i kuhinje, trebali bi krenuti za desetak dana. Rekonstrukcija će trajati pet mjeseci, a novi izgled bit će primjeren današnjem dobu.

- Sa izvođačem radova ugovor je potpisan 28. rujna, sada slijedi period od desetak dana za uvođenje izvođača u posao, a potom se očekuju fizičkih radova. Prema projektu obnova bi trebala trajati 149 dana - kazala je Marija Kezele ravnateljica SŠ Braća Radić.

Splitsko-dalmatinska županija, kao osnivač pokrenula je obnovu, odnosno rekonstrukciju menze čiji će radovi koštati malo manje od tri milijuna kuna, a interijer će biti moderniji.

- Kako je riječ o obnovi, menza će izgledati slično dosadašnjoj, ali će biti u skladu s današnjim vremenom sa svim mogućim tehničkim  dostignućima primjerenim današnjem dobu. Mislim da će to biti za učenike naše škole jedan lijepi objekt koji će biti ne samo restoran, kao što to nije bio ni do sada, nego i mjesto gdje će se održavati društvene aktivnosti  i razna predavanja – kazala je Kezele.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij