NA ZAGREB TOURFILM FESTIVALU OSVOJIO JOŠ DVIJE NAGRADE
Promotivni film "Kaštela - Seven Reasons to Visit“ kojeg potpisuje redateljica Antea Ratković i produkcijska kuća Moonstone Production, rađen je za Turističku zajednicu grada Kaštela i grad Kaštela i do sada je osvojio cijeli niz nagrada na međunarodnim festivalima turističkog filma, posljednje su mu dodijeljene na festivalu koji se online emitirao iz Zagreba.

- Posljednje dvije nagrade pripale su mu na Zagreb Tourfilm Festivalu. Riječ je o trećoj nagradi za filmove u internacionalnoj kategoriji "The Best Tourist Destination" i drugoj nagradi u kategoriji najboljih hrvatskih filmova na temu grada kao turističke destinacije - kazao je Marko Kapitanović iz produkcijske kuće.

Film "Kaštela - Seven Reasons to Visit“ primio je do sada i nagradu ITF'CRO 2019. Riječ je o posebnom priznanju žirija, potom na Silafest 2020 nagradu za najbolju režiju, na Jahorina Film Festival posebnu nagradu za autentičan prikaz promocije turističke destinacije i na Croatia Tourism Film Festival 2020 za najbolji film u kategoriji "Culture & Heritage".

Ovaj promotivno turistički film koji na drugačiji način donosi priču o ljepotama Kaštela te legendarnim ljubavnicima Miljenku i Dobrili je i u konkurenciji za godišnju međunarodnu nagradu publike organizacije CIFFT koja okuplja vodeće svjetske festivale turističkog filma u svijetu.

Na web stranici CIFFT-a glasanje za film godine traje do 25. listopada i to putem interneta. Za film "Kaštela - Seven Reasons to Visit" svoj glas možete dati OVDJE.

Ravnateljica Turističke zajednice Kaštela, Nada Maršić pozvala je Kaštelane da glasanjem podrže ovaj turističkim film jer im je želja dodatno promovirati grad Kaštela kao grad Miljenka i Dobrile i grad zaljubljenih.

- Dani Miljenka I Dobrile te predstava Legenda o Miljenku i Dobrili doveli su i do ideje o snimanju promotivnog filma u kojemu likovi Miljenka I Dobrile, ostavljanjem i traženjem međusobnih tajnih poruka jer im je druženje i ljubav bila zabranjena, vode gledatelje po prepoznatljivim kaštelanskim lokalitetima. A ova ljubavna priča u  kombinaciji sa vinom Crljenak kaštelanski, čini nam se dobitna kombinacija za turističku promociju grada Kaštela – kazala je Maršić.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij