hren

Zbog radova na izgradnji kanalizacijske mreže i vodoopskrbe u sklopu projekta aglomeracije Kaštela – Trogir, od ponedjeljka 2. studenog, u potpunosti se, za sav promet,  zatvara dio Ulice Ljudevita Gaja u Kaštel Starom, od parnog broja 20 i neparnog broja 13 do vrha navedene ulice, koji pripadaju kolektoru 54.

Kako se navodi u informaciji dobivenoj iz Vodovoda i kanalizacije, radovi na tom području trajat će do 19. veljače sljedeće godine.

Građani koji žive u dijelu navedene ulice svoje će svakodnevne obveze morati prilagoditi situaciji, što se odnosi i na prometovanje vozila i njihovo parkiranje.

Isto tako, tijekom sljedećih mjeseci tvrtka Zeleno i modro prilagodit će odvoz otpada iz navedene ulice i to tako da će podijeliti, a nekima su već i podijelili, 80-litarske vreće za smeće s logom Zeleno i modro, u koje će građani odlagati kućni otpad umjesto u kante. Vreće će građani, istim danima kao i po dosadašnjem rasporedu, ostavljati na početku ulice kako bi ih djelatnici Zeleno i modro mogli skupiti i odvesti.  I vreće s papirnatim te plastičnim otpadom građani će u danima kada se prikupljaju, ostavljati na početku ulice.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij