Povjerenstvo Splitsko-dalmatinske županije objavilo je Javni poziv za dodjelu pomoći studentima iz obitelji sa pet i više djece u 2020. godini.

Novčana pomoć dodijelit će se redovitim studentima koji su upisani na visokim učilištima  u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2020./2021. na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, preddiplomskim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima i integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima a koji imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije te žive u zajedničkom kućanstvu s istim prebivalištem u obitelji sa pet i više djece.

Uz prijavu na Javni poziv  potrebno je dostaviti:
- potvrdu fakulteta o statusu redovitog studenta
- uvjerenje MUP-a o prebivalištu svih članova zajedničkog kućanstva, ne starije od šest mjeseci
- izvadak iz matice rođenih za braću odnosno sestre (original ili kopija)
- kopiju osobne iskaznice
- čitljivu potvrdu bankovnog računa (preslika ugovora ili potvrde o računu)
- OIB

Prijave na Javni poziv, s potpunom dokumentacijom, podnose se na Centralnoj pisarnici Splitsko-dalmatinske županije svakog radnog dana od 8 do 14 sati  ili putem pošte, s naznakom ,,Za dodjelu novčane pomoći studentima" na adresu Splitsko-dalmatinska županija, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i demografiju, Split, Domovinskog rata 2. 

U prijavi je obavezno navesti punu adresu stanovanja i kontakt brojeve telefona ili mobitela.
Prijave se podnose zaključno sa danom 21. siječnja 2021. godine.

Prijave sa nepotpunom dokumentacijom, kao i prijave koje nisu dostavljene u roku neće se razmatrati.Odluka o dodjeli pomoći studentima iz obitelji sa pet i više djece u 2020. godini bit će objavljena na mrežnim stranicama Županije  www.dalmacija.hr u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 021/400 235.

 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij