hren

Prema informacijama iz Vodovoda i kanalizacije, u ponedjeljak 11. siječnja, zbog planiranih radova privremeno će biti prekinuta opskrba pitkom vodom u dvije ulice u Kaštel Kambelovcu te nekoliko ulica u Kaštel Štafiliću.

Tako će u vremenu od 9 do 15 sati bez vode biti potrošači u ulici Put Butrića te kućni brojevi 20 i 22 u ulici Put Rakovića u Kaštel Kambelovcu.

U vremenu od 8 do 14 sati prekid u vodoopskrbi bit će u ulici Bijačka i to neparnim brojevima od 17 do 43 i parnim brojevima od 12 do 58, u ulicama Ivana Kumbata, Janka Pere, Fra Pavla Melade, Splitska, Igrišće, Rotondova, Jadranska, Drinovićeva , kao i objektima od broja 7 do 12 na Obali kralja Tomislava  u Kaštel Štafiliću.

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja – zamolba je iz VIK-a, a sve dodatne informacije o prekidu u vodoopskrbi mogu se dobiti pozivom na njihov broj telefona 021 545-900.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij