Kraj jedne i početak druge kalendarske godine vrijeme je predlaganja programa i projekata udruga, institucija i ustanova, koji se sufinanciraju iz proračuna Grada Kaštela pa je tako Grad objavio i poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u društvenim djelatnostima.

Poziv se odnosi na javne potrebe u tehničkoj kulturi i sportu te za programe i projekte udruga građana institucija, ustanova, vjerskih zajednica i ostalih organizacija civilnog društva koje djeluju na području grada Kaštela .

- Od interesa za Grad Kaštela su programi koji imaju visoku razinu kvalitete, stručno utemeljeni, ekonomični, financijski potpomognuti i iz drugih izvora, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost predlagatelja, te oni koji se odvijaju kontinuirano – navodi se u pozivu.

Popunjene prijavnice projekata s pripadajućim prilozima predlagatelji trebaju dostaviti na adresu Grad Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1, 21 212 Kaštel Sućurac, s naznakom: "Društvene djelatnosti - prijedlog programa".

Rok za podnošenje prijava na poziv otvoren je do 30. studenog 2021. godine, a dokumentaciju potrebnu za prijavu možete preuzeti u nastavku, gdje možete vidjeti i potpuni tekst poziva.

1. Poziv za predlaganje programa

2. Upute prijaviteljima

3. Obrazac 1. Prijavnica

4. Obrazac 2. Izjava o ispunjenju obveza

5. Obrazac 3. Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja

6. Obrazac 4. Izjava o partnerstvu


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij