hren

U PLANU UREĐENJE I JUŽNOG DIJELA
Na sjevernom dijelu pločnika Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Kambelovcu od raskrižja sa ulicom don Klementa Tadina put OŠ kneza Trpimira proteklih dana izvode se radovi na njegovoj rekonstrukciji. Poslovi su pri samom kraju, a s današnjim danom taj dio pločnika dobio je potpuno novi izgled.

Na navedenom dijelu pločnika ovim radovima, prije svega bit će omogućen lakši i sigurniji prolaz, posebice osobama s poteškoćama, biciklistima i mamama s kolicima jer su se izvodili poslovi kako bi se postavile rampe. Ujedno svi oni koji na tome dijelu imaju ulaz do svojih kuća ili objekata omogućen je jednostavniji pristup.

- Građani koji imaju ulaze u neposrednoj blizini imali su primjedbe na visinu rampi, koje su davno napravljene, s toga se krenulo u njihovu rekonstrukciju – kazali su nam iz Grada i napomenuli kako su radovi danas gotovi postavljanjem asfalta.

Na tom dijelu Ceste dr. Franje Tuđmana put gomiličke osnovne škole, postoji samo sjeverni dio pločnika, no uskoro bi trebali početi radovi i na izgradnji južnog, počev od ulice Svetog Martina Biskupa pa nadalje.

- U tijeku je postupak javne nabave za potporni zid uz Cestu dr. Franje Tuđmana s južne strane, u sklopu kojeg će se rješavati južni pločnik – navode iz Grada.

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij