Od 1. travnja 2004. godine do danas prošlo je točno 17 godina. A upravo toliko Portal grada Kaštela dio je svakodnevice stanovnika svih sedam kaštelanskih mjesta, ali i brojnih čitatelja u susjedstvu, diljem Hrvatske pa i svijeta.

Tijekom ovih 17 godina nastojali smo svim našim čitateljima na vrijeme donijeti točne informacije, ukazati na probleme, predstaviti uspjehe pojedinaca i grupa, čuvati tradiciju i baštinu, gledati u budućnost, ponekad ih rastužiti, ali i zabaviti.

Nije to bio lak posao, ponekad smo prolazili i kroz trnje i kroz vatru radeći zahtjevan i težak posao, a ponekad radili najljepši posao na svijetu, jer što ima ljepše nego pomoći onom najvrjednijem što imamo, a to su ljudi.

Ne trebamo zaboraviti da ništa od svega nismo mogli sami, koliko smo god htjeli i nastojali. Tijekom ovih 17 godina pomogli su nam mnogi, no posebno naši vjerni čitatelji, kojih je iz dana u dan sve više. Svojim kritikama, prijedlozima, pohvalama, a posebno povjerenjem, čitatelji su Portal zadnjih godina postavili na mjesto koje mu pripada. U vrh lokalnih medija u Hrvatskoj.

I zato, današnji 17. rođendan čestitamo prvenstveno čovjeku koji je pokrenuo cijelu ovu priču, omogućivši Kaštelanima da njihov život, često zanemaren od „velikih“ medija, bude popraćen i zabilježen, a u skladu s tim i bolji, glavnom i odgovornom Josipu Krokaru. Rođendan čestitamo i cijeloj našoj maloj, ali neumornoj redakciji, a posebno rođendan čestitamo svim našim čitateljima, koji su kroz ovo razdoblje postali dio Portala.

Naravno, Portal ide dalje, pred nama je i dalje zahtjevan posao, stremljenje ka boljem, novi projekti i zamisli, a sve u skladu s potrebama kvalitetnog medijskog prostora na području ovog grada od sedam sela.

Dragi čitatelji, drage kolege, sretan vam rođendan našeg zajedničkog Portala!


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij