hren
 
Maleni dječak predškolskog uzrasta toga se poslijepodneva zajedno s drugom djecom, ništa ne sluteći, zabavljao u igraonici velikoga prodajnog centra u okolici Splita, dok je mama na miru kupovala u obližnjem hipermarketu. Uokolo je bilo mnoštvo drugih "juniorića", iz zvučnika je dopirala glazba, bilo je toplo i veselo, puno šarenih igračaka i balona. Ništa, baš ništa nije slutilo na otmicu s gotovo fatalnim ishodom! Dječačića su, naime, dvojica muškaraca, navodno talijanske nacionalnosti, namamila u klopku; nakon nekoliko lijepih riječi i bombona, mališan im je u potpunosti darovao širok osmijeh mliječnih zubića i puno povjerenje, a oni su ga, skriveni šušurom potrošačkog mnoštva, na brzinu odveli u toalet gdje su ga presvukli, ošišali i krenuli u nepoznatom pravcu! Sam usud je htio da ga, nakon dvadesetak minuta potrage, od straha i panike presenećena majka pronađe na sporednom izlazu do parkinga i spasi s puta bez povratka!
Priznajte da su vas od ove priče prošli srsi, bili roditelji ili ne; nevjerojatna i, na sreću, potpuno lažna štorija nije plod autorske mašte u službi eha prvog travnja, nego stravično svjedočanstvo gradskih tračeva koji su došli do te mjere da čitatelji tijekom vikenda nisu prestali uspaničeno nazivati našu redakciju!
Od uprava PC-a Merkator u Solinu, kao i trgovačkog centra Kaštela koji su spominjani u tom mučnom kontekstu dobili smo, naravno, oštar demanti navedenog događaja, a od Tine Disopre, glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske, negaciju bilo kakve prijave pokušaja otmice ili nestanka djeteta.
Zaključak je jasan: tresla se brda, rodio se miš, a svim čitateljima i roditeljima mališana koji nas nazivaju ostaje savjetovati da ne paničare jer uistinu nema razloga.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij