hsp kastelaOd početka rujna do kraja studenog Hrvatska stranka prava diljem Hrvatske provodi izborne zborove na kojima biraju vodstva svojih podružnica, a prva podružnica u kojoj je održan Izborni zbor je podružnica stranke u Kaštelima, u kojoj su članovi za prvog čovjeka ponovno izabrali dosadašnjeg predsjednika Antu Komljena.

Ante Komljen 50-godišnji je hrvatski branitelj, koji je prvi put na mjesto predsjednika pravaša u Kaštelima došao 2011 godine, zamijenivši na tom mjestu Stjepana Maglicu. Komljen je dugo godina bio član gradske Komisije za suradnju s gradovima prijateljima, a drugi mandat je kaštelanski gradski vijećnik. Osim što je predsjednik kaštelanske podružnice Komljen je, od početka ove godine i predsjednik Glavnog stana HSP-a 

Izbornom zboru kaštelanske podružnice, uz članove nazočili su i gosti, među njima i povjerenik HSP za Splitsko-dalmatinsku županiju Luka Roguljić, kao i povjerenik za grad Split Marijo Popović.

Uz predsjednika Komljena članovi kaštelanske podružnice HSP-a izabrali su i ostale članove vodstva stranke pa su tako za dopredsjednike izabrani Nedo Šapina i Tonči Leskur, tajnik podružnice je Vinko Skorup, dok je Mate Crnković izabran za rizničara. Ostali članovi Izvršnog odbora su Ante Prolić, Markica Teklić, Ilija Križić i Marko Melvan. Novoizabrani Nadzorni odbor čine Lucija Skorup,koja će obnašati dužnost predsjednice te Nela Elez i Jelena Vidović.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij