hren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dislocirani odjel glazbene škole „Josipa Hatzea“ u Kaštelima, ovog je tjedna započeo s upisima na tečaj početnog solfeggia,  na koji se zainteresirani učenici mogu prijaviti bez polaganja prijemnog ispita, do popunjenosti upisnih kvota, a preporuka je da se na tečaj upisuju djeca koja pohađaju 1. ili 2. razred redovite osnovne škole.

Upisi su započeli 15. rujna i traju do zadnjeg dana rujna, odnosno do popunjenja kvote, a upisat će se 17 polaznika.
Nastava će započeti 5. Listopada.

Roditelji ili skrbnici, zainteresirani za upis djece trebaju na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti

– skenirani rodni list i domovnicu,

– skeniranu  UPISNICU sa svim traženim podacima, uključujući i potpis roditelja na UGOVOR O PARTICIPACIJI na poleđini Upisnice.

– dostaviti potvrdu o uplaćenoj donaciji učeničkom fondu od 150,00 kuna; IBAN i broj računa Škole: HR5924070001100581943 , uz poziv na broj 652642.

Upisnicu i ogledni primjerak uplatnice možete preuzeti na http://www.gsjh.hr/obrasci-za-ucenike/  ili na porti nove škole u Splitu.

Kako navode u pozivu na upis, mjesečni iznos temeljne participacije od 200 kn plaća se za devet nastavnih mjeseci što je 1.800 kn godišnje za učenike upisane u matičnu školu u Splitu i sve dislocirane odjele.

Kontakt broj na koji se, prema potrebi, mogu javiti zainteresirani za tečaj u Kaštelima je 095 4800 803.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij