voda2

Prvog dana sljedećeg tjedna, u ponedjeljak, 20. rujna, prema informacijama iz VIK-a, privremeno će biti prekinuta opskrba vodom dijelu potrošača u Kaštel Starom i Kaštel Novom i to u vremenu od 8 do 17 sati. 

Prekid u vodoopskrbi bit će tako u Ulici Marina Studina, Ulici Grada Zaprešića, Put Blata (parni brojevi do 138 i neparni do 67), Ulici Bruna Bušića (parni brojevi od 64 i neparni od 39), Ulici biskupa Pavla Žanića (neparni brojevi od 1 do 7), Cesta pape Ivana Pavla ll (neparni brojevi od 277 do 293), Ulici don Bare Poparića, Ponikvice (parni brojevi od 32 i neparni od 27), Uskočka i Ivana Vuletina-

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.
U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan – poručili su iz VIK-a.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij