zaninovic

Rujan je mjesec kada se članovi različitih kulturno-umjetničkih društava vraćaju svojim redovnim obvezama vježbanja i probi, a najčešće je to i vrijeme kada svi oni vrše upis novih članova. Tako je i u KUD-u Ante Zaninović iz Kaštel Kambelovca, koji su se nakon radnog ljeta i nastupa na različitim kulturnim događanjima vratili svojim uobičajenim aktivnostima. 

Osim što su od utorka do petka, svakog tjedna u večernjim satima, na redovnim probama u Bratskoj kući na kambelovskom brcu, Zaninovićevci su ovih dana uputili i poziv zainteresiranima da se priključe nekoj od njihovih grupa.

Kako nam je navela Marica Tadin, zainteresirani se mogu priključiti radu veteranske ili prve folklorne grupe, kao i grupe koja okuplja mlade iz završnih razreda osnovne škole. Mladi se, također,  mogu priključiti i školi gitare.

Sve informacije vezane za upis i novo članstvo mogu se dobiti u prostorijama KUD-a na adresi Brce 23 u Kambelovcu za vrijeme večernjih probi, pozivom na broj telefona 091 520 3416, putem Facebook stranice KUD-a ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij