bozicnice

DODJELA U PROSINCU
Kaštelanski vijećnici na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća, u skladu s praksom proteklih godina, donijeli su odluku da se roditeljima i udovicama poginulih hrvatskih branitelja, a u povodu ovogodišnjih božićnih blagdana, dodjeli jednokratna novčana pomoć, a dijelu umirovljenika i nezaposlenih uruče poklon bonovi.

Kako je izvijestio privremeni pročelnik za društvene djelatnosti Jakša Sokol, roditeljima i udovicama dodijelit će se po 500 kuna pomoći.

Umirovljenici s mirovinama do 2.000 kuna primit će poklon bon u iznosu od 200 kuna, a umirovljenici s mirovinama od 2.001 do 4.000 kuna, poklon bon u iznosu od 100 kuna.

- Bilo je prijedloga o povećanju vrijednosti poklon bonova, no nismo u mogućnosti u ovom trenutku to financijski realizirati, a iz tog razloga nismo u mogućnosti poklon bon dati ni onima s mirovinom višom od 4.000 kuna. Poklon bonovi bit će vjerojatno  upotrebljivi u trgovinama Tommyja i Ribole kao i dosada, što ćemo uskoro urediti – kazao je Sokol.

Osobe bez zaposlenja, prijavljene na Hrvatski zavod za zapošljavanje do određenog datuma primit će bon u vrijednosti 200 kuna.

Vrijeme i mjesta podjele bonova, kao i uručivanja novčanih pomoći bit će određena naknadno, o čemu će nadležni na vrijeme informirati javnost.

Oba prijedloga o dodjeli pomoći i poklon bonova jednoglasno su prihvaćena od strane gradskih vijećnika.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij